ورزشی
حوادث
علمی و پزشکی
فناوری و ارتباطات
فرهنگی هنری
سیاسی
مذهبی
اقتصادی
خارجی
اجتماعی
عکس های خبری
طبقه بندی نشده
جستجوی پیشرفته خبرها سایت های خبر فارسی
فرزند ملت از ‪ ۱۸‬میلیون هم گذشت احمدی نژاد با فاصله زیاد از رقبا، پیشتاز میدان انتخابات دهم است
جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ ساعت ۰۶:۴۹

رییس ستاد انتخابات کشورگفت: تا کنون ‪ ۲۸‬میلیون و ‪ ۵۰‬هزار و ‪ ۷۶۱‬رای از تعداد ‪ ۳۵‬هزار و ‪ ۲۶۸‬صندوق رای شمارش شده است که معادل ‪ ۷۷/۱۳‬درصد تعداد کل صندوق های اخذ رای در سراسر کشور است. به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا مستقر در ستاد انتخابات کشور، کامران دانشجو گفت: از این تعداد آرای شمارش شده محمود احمدی نژاد دارای ‪۱۸‬ میلیون و ‪ ۳۰۲‬هزارو ‪ ۹۲۴‬رای که معادل ‪ ۶۵/۲۴‬رای می باشد که نشان می دهنده پیش بودن وی از رقب های خود است.
وی ادامه داد: محسن رضایی میرقائد نیز با ‪ ۵۷۰‬هزارو ‪ ۱۷۴‬رای که معادل‪۲/۰۳‬ درصد کل آرا را به دست آورده و مهدی کروبی با ‪ ۲۴۸‬هزارو ‪ ۴۳۱‬رای معادل ‪ ۰/۸۸‬درصد آرای شمارش شده را کسب کرده است.
دانشجو همچنین افزود: میرحسین موسوی خامنه با هشت میلیون و ‪ ۹۲۹‬هزار و ‪ ۲۳۲‬رای دارای ‪ ۳۱/۸۳‬درصد کل آرا را بدست آورده است.
این آمار به گفته دانشجو تا ساعت ‪ ۵‬و ‪ ۵۰‬دقیقه بامداد روز شنبه به دست آمده است.