ورزشی
حوادث
علمی و پزشکی
فناوری و ارتباطات
فرهنگی هنری
سیاسی
مذهبی
اقتصادی
خارجی
اجتماعی
عکس های خبری
طبقه بندی نشده
جستجوی پیشرفته خبرها سایت های خبر فارسی
ضرورت توجه به پیشگیری از مصرف مواد مخدر در دانش آموزان
جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ ساعت ۱۶:۰۷

پژوهشگران کشورمان بر لزوم توجه بیشتر به پیشگیری از احتمال مصرف مواد مخدر در دانش آموزان تاکید کردند.
به گزارش شبکه خبر گروهی از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، نگرش ۵۰۰ دانش آموز راهنمایی و دبیرستانی را به مواد مخدر و رفتارهای پرخطر بررسی کردند.
بر اساس این بررسی که مشروح آن در مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران منتشر شد ، ۹۲ درصد دانش آموزان ، مصرف مواد مخدر را مردود می دانند .
این بررسی همچنین نشان می دهد ، ۲۷ درصد آنان کنجکاوی را عاملی برای گرایش به مصرف مواد می دانند و ۴ درصد دانش آموزان رفت و آمد به مکان های پرخطر از نظر مواد مخدر را گزارش می کنند.
همچنین بر پایه این بررسی دانش آموزان درباره مواد مخدر بیشتر به ترتیب با دوستان ، اعضای خانواده و سپس آموزگاران گفتگو می کنند .
به گفته پژوهشگران ، با توجه به این بررسی همکاری اولیا و مربیان در مدرسه و خانواده به ویژه با شناسایی و آگاهی از دوستان دانش آموزان ضروری است.