ورزشی
حوادث
علمی و پزشکی
فناوری و ارتباطات
فرهنگی هنری
سیاسی
مذهبی
اقتصادی
خارجی
اجتماعی
عکس های خبری
طبقه بندی نشده
جستجوی پیشرفته خبرها سایت های خبر فارسی
پلیس صندوق های رأی را اسکورت می کند
جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ ساعت ۱۴:۵۰

جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت: پس از پایان ساعت اخذ رأی نیروهای پلیس اسکورت صندوق های رأی را به محل های از پیش تعیین شده ستاد انتخابات آغاز می کنند.
به گزارش شبکه خبر به نقل از فارس سردار احمدرضا رادان امروز در جمع خبرنگاران افزود: برای برگزاری مطلوب انتخابات ۲۰۰ هزار نفر از نیروهای پلیس تامین امنیت انتخابات را در سراسر کشور برعهده دارند. 
وی گفت: وظایفی که نیروی انتظامی در بحث انتخابات بر عهده داشته به خوبی انجام شده یا در حال انجام است. 
سردار رادان گفت: نیروی انتظامی سه مرحله را در تأمین امنیت انتخابات انجام می دهد مرحله قبل از انتخابات، حین تبلیغات و در حین انتخابات تا این لحظه در هر سه مرحله وظایف خود را به خوبی انجام داده و با تأمین نیرو و امکانات لازم تأمین امنیت شعب و صندوق های اخذ رأی و محل شمارش آرا را تأمین کرده ایم. 
جانشین فرماندهی نیروی انتظامی افزود: ۲۰۰ هزار نفر از پرسنل نیروی انتظامی وظیفه تأمین امنیت انتخابات را برعهده گرفته اند. 
وی اظهار داشت: در این دوره براساس گزارش های دریافتی از مراکز استان ها حضور مردم پرشور و پررنگ گزارش شده است و تا این لحظه مشکل خاصی در برگزاری انتخابات نداشته ایم.  
فرماندهی نیروی انتظامی افزود: به مردم اطمینان می دهیم که وظایفمان را در برگزاری یک انتخابات سالم به نحو احسنت انجام می دهیم. 
وی گفت: از حضور پرشور و توام با شعور مردم در تبلیغات تشکر می کنیم همکاری مردم در روز ممنوعیت تبلیغات نیز مناسب بود و جای تشکر دارد. 
سردار رادان تأکید کرد: امیدواریم همکاری مردم با پلیس تا پایان زمان انتخابات ادامه داشته باشد. 
جانشین فرمانده نیروی انتظامی افزود: در زمان تبلیغات عده ای که طرفدار هیچ یک از کاندیداها نبودند قصد شیطنت داشتند اما هوشیاری مردم نگذاشت که شور و نشاط انتخاباتی به بی راهه برود.
 
وی تأکید کرد: تا این لحظه گزارش های دریافتی از استان ها نشان می دهد که انتخابات سالمی را بدون هیچ گونه مشکل برگزار کردیم. 
سردار رادان گفت: در شهر تهران فردی که تعادل روحی روانی نداشته با چاقو به یک شعبه سیار انتخابات حمله کرده که توسط مأموران پلیس دستگیر و بازداشت شده است غیر از این مورد هیچ گونه بی انضباطی و بی نظمی گزارش نشده است. 
وی افزود: برای روز بعد از انتخابات نیز آمادگی لازم داریم و تحمل هیچ گونه ناامنی و بی انضباطی را نخواهیم داشت. 
سردار رادان گفت: خوشبختانه نظارت کاملی بر روند انتخابات در کشور وجود دارد جای هیچ گونه شبهه ای در زمینه سلامت انتخابات وجود ندارد. 
وی اظهار داشت: با هیچ گونه ناامنی و دست اندازی به امنیت مردم موافق نیستیم و قاطعانه با این موارد برخورد خواهیم کرد. 
جانشین فرماندهی نیروی انتظامی اظهار داشت: اگر طرفداران کاندیداها اعتراضی هم دارند آن را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند. 
سردار رادان در پاسخ به پرسشی درباره درگیری های انتخاباتی گفت: در زمان تبلیغات حواشی ناچیزی وجود داشت و درگیری های جزئی نیز به وجود آمد اما این موارد قابل توجه نبود. 
سردار رادان تأکید کرد: طی زمان تبلیغات به هیچ یک از ستادهای انتخاباتی حمله نشد و هدف از ایجاد این شایعه ها عملیات روانی بود. 
وی گفت: برای تأمین امنیت کاندیداهای ریاست جمهوری نیز وظایفمان را به نحو احسن انجام دادیم و با استفاده از امکانات و مقدورات سهم قابل توجهی از تأمین امنیت کاندیداها را به عهده داشتیم.