ورزشی
حوادث
علمی و پزشکی
فناوری و ارتباطات
فرهنگی هنری
سیاسی
مذهبی
اقتصادی
خارجی
اجتماعی
عکس های خبری
طبقه بندی نشده
جستجوی پیشرفته خبرها سایت های خبر فارسی
"جایگاه زن در اندیشه های امام خمینی" در سیرالئون بررسی شد
شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۴۳

به گزارش خبرگزاری مهر، این همایش به مناسبت بیستمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و همزمانی آن با شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با همکاری رایزنی فرهنگی ایران ، انجمن اسلامی دانشکده آموزشی علوم پزشکی فریتاون و سازمان اسلامی زنان سیرالئون برگزار شد .
محمدرضا قزلسفلی رایزن فرهنگی ایران  در مورد "نقش زنان در جامعه" گفت: یکی از اهداف برگزاری این نشست بیدار سازی و احیای زنان نسبت به شناخت جایگاه حقیقی خود و ترغیب به ایفای نقش در ترویج ارزشهای انسانی و اخلاقی در جامعه است .
وی با اشاره به اوضاع اجتماعی و فرهنگی زنان قبل از اسلام و ارائه اطلاعاتی از جایگاه بانوان در آن زمان در بخشی از سخنان خود گفت: با ظهور اسلام و با آغاز رسالت حضرت محمد (ص) زنان جایگاه حقیقی و حقوق خود را یافتند. 
قزلسفلی افزود: تولد حضرت فاطمه (س) ، تصریح قرآن مجید در سوره کوثر و احترام خاص پیامبر اکرم به دختر خود در همه زمینه های تربیتی ، فرهنگی و اجتماعی و به ویژه بوسیدن دست مبارک حضرت زهرا همه حاکی از تأکید پیامبر اکرم بر مقام و منزلت زن در توسعه جامعه است .
وابسته فرهنگی در بخشی از سخنان خود با اشاره به فلسفه حجاب در همه ادیان به ویژه در اسلام گفت: حجاب برای زنان امنیت اجتماعی به دنبال دارد. امام خمینی (ره) که در مکتب حضرت فاطمه (س) پرورش یافته عمر خود را جهت تحقق اهداف اسلام سپری کرده است.امام در برخی از پیامها و سخنرانیهای خود به ترسیم و توصیف بخشی از فضائل شخصیت فاطمه زهرا به عنوان شخصیت و الگوی کامل پرداخته اند.
وی افزود: آزادی و انسانیت زن در اندیشه امام مبتنی بر اسلام ناب بیش از مرد مورد توجه قرار گرفته است . در نظر امام غایت و هدف قرآن کریم انسان سازی است و مقام حقیقی زن انسان سازی در جامعه است .
حاجیا گراوانی رئیس اتحادیه زنان مسلمان سیرالئون نیز گفت: از جمله میراث حضرت فاطمه (س) که در توسعه اجتماع بسیار مؤثر است گرم نگهداشتن کانون خانواده، حجاب در همه زمانها و مکانها ، خوب همسرداری که از آن به عنوان جهاد زنان یاد شده است ، ایفای نقش اجتماعی ، فرهنگی ، سیاسی و اقتصادی ، تعلیم و تربیت فرزندان صالح، داشتن نقش مسئولیت پذیری در اصلاح جامعه است .
وی ضمن اشاره به برخی اندیشه های امام خمینی (ره) در قسمتی دیگر از سخنان خود حضرت فاطمه زهرا (س) را عالی ترین الگو برای زنان در همه زمانها و مکانها معرفی کرد .