ورزشی
حوادث
علمی و پزشکی
فناوری و ارتباطات
فرهنگی هنری
سیاسی
مذهبی
اقتصادی
خارجی
اجتماعی
عکس های خبری
طبقه بندی نشده
جستجوی پیشرفته خبرها سایت های خبر فارسی
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در دانشگاه شیراز؟ راه اندازی شد
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۱۸:۳۱

شیراز - پایگاه استنادی علوم جهان اسلام توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مرکز اطلاع رسانی منطقه ای علوم و فناوری دانشگاه شیراز در این دانشگاه راه اندازی شد. به گزارش دریافتی سه شنبه ایرنا؟ دکتر نعمت الله ریاضی معاون پژوهشی دانشگاه شیراز در نشستی که با هدف آشنایی روسای دانشکده ها؟ معاونین پژوهشی و سردبیران مجلات تخصصی دانشگاه شیراز با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در این دا نشگاه برگزار شد ؟اظهار داشت: این پایگاه استنادی ؟ امکان سنجش مجلات و مقاله ها را به لحاظ میزان استنادات فراهم می آورد و گسترده ترین پایگاه بومی برای دسترسی به عناوین؟ نویسندگان و متن مقالات علمی محسوب می شود.
رییس مرکز اطلاع رسانی منطقه ای علوم و فناوری دانشگاه شیراز هم در این نشست گفت: موضوع تولید علم یکی از مباحث اصلی در زمینه کیفیت آموزش عالی است و برای این مهم؟ برنامه های مختلفی در وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی مد نظر است و یکی از مصوبات پایدار شورای عالی انقلاب فرهنگی؟ سیاست ها و ضوابط کلان مربوط به پایگاه استنادی علوم جهان اسلام است که از جمله برنامه های وزارت علوم و دولت است.
دکتر جعفر مهراد، شمار مقالات و استنادها را دو شاخص اساسی تولید علم عنوان کرد و گفت: سند چشم انداز ‪ ۲۰‬ساله جمهوری اسلامی در افق ‪۱۴۰۴‬ خورشیدی بر مبنای دانایی تدوین شده و مقرر شده است ایران در آسیای جنوب غربی به لحاظ اقتصادی ؟ علمی و فنی به جایگاه نخست برسد.
وی گفت: هم اینک جایگاه ایران در منطقه به لحاظ تولید علم دررتبه دوم و پس از ترکیه قرار دارد وچنانچه بخواهیم رتبه نخست را به دست آوریم باید از دو کشور ترکیه و رژیم اشغالگر قدس عبور کنیم.
مهراد بیان داشت: مقایسه تولید علم کشورها با بررسی پایگاه های اطلاعاتی موسسه مشخص می شود و طبق آمار این پایگاه ها؟ تولید علم در ایران در سال ‪ ؟ ۲۰۰۴‬سه هزار و ‪ ۸۵۱‬مدرک؟ در سال ‪ ۹ ؟ ۲۰۰۷‬هزار و ‪ ۶۱‬مدرک و طی ده ماه نخست سال ‪ ۲۰۰۸‬میلادی افزون بر ‪ ۱۱‬هزار مدرک است.ک/‪۱‬