ورزشی
حوادث
علمی و پزشکی
فناوری و ارتباطات
فرهنگی هنری
سیاسی
مذهبی
اقتصادی
خارجی
اجتماعی
عکس های خبری
طبقه بندی نشده
جستجوی پیشرفته خبرها سایت های خبر فارسی
سایت فیفا: امارات هرگز ایران را شکست نداده است
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۱۷:۳۴

امارات هرگز ایران را شکست نداده است. این سایت افزود، اماراتی ها با وجود اینکه نتوانسته اند در سه مسابقه نخست خود در گروه دوم از مرحله پایانی مقدماتی جام جهانی حتی یک امتیاز بگیرند، برای حفظ امیدهای خود برای صعود، به سه امتیاز این مسابقه نیاز دارند.
علی دایی سرمربی تیم ملی ایران در این باره گفت: مسابقه آسانی نخواهد بود چراکه امارات چیزی برای از دست دادن ندارد و نهایت تلاش خود را برای برد انجام خواهد داد.
تیم ملی فوتبال ایران در صورت پیروزی در دبی از سه مسابقه، هفت امتیاز به دست می آورد که راه این تیم را برای صعود به جام جهانی آفریقای جنوبی هموار می کند.
تاکنون دو تیم ملی فوتبال ایران و امارات، هفت بار برابر هم قرار گرفته اند که حاصل آن، پنج پیروزی و دو تساوی برای ایران بوده است.
سه دیدار دو تیم در سال های ؟ ؟؟ ،؟؟؟و ؟ ؟؟؟در جریان مسابقه های جام ملتهای آسیا، دو دیدار رفت و برگشت در خرداد ماه امسال در مرحله مقدماتی جام جهانی و دو بازی نیز در سالهای ؟ ؟؟؟و ؟ ؟؟؟به صورت دوستانه برگزار شده است.
تیم ایران در این هفت دیدار، هشت بار دروازه حریف را باز کرده اما هیچ گلی را از اماراتی ها دریافت نکرده است.
در دیگر مسابقات چهارشنبه، در گروه نخست تیم های بحرین با استرالیا و قطر با ژاپن دیدار خواهند کرد و در گروه دوم نیز عربستان به مصاف کره جنوبی می رود.